(Afstudeer)stage en leerwerktraject

Wij bieden uiteenlopende stages en leerwerktrajecten aan voor diverse functies. Start jouw carrière ook bij Janssen?

Bekijk alle vacatures

Als student ben je druk bezig om jouw studie tot een goed einde te brengen. Je denkt na over de toekomst en kijkt om je heen wat je het liefst wil gaan doen. Waar wil jij je verder in ontwikkelen? Wil jij jouw eigen loopbaan maken?  Bij Janssen hebben we diverse mogelijkheden om je te ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende richtingen: BBL Logistiek Medewerker of BBL Logistiek Teamleider, BBL Chauffeurs Opleiding, BOL-stage Manager Transport en Logistiek of afstudeerstages in de richting van Logistics Engineering, Technical Engineering, Business Informatics of Software Engineering.  Interesse? Kijk dan snel verder.

Stages

Door middel van een (afstudeer)stage of BBL-traject krijg je een goed beeld van ons als werkgever. Wij helpen je graag verder te ontwikkelen, zodat jij jouw loopbaan tot een succes kan gaan maken.

Stagelopen (MBO, HBO of WO) of afstuderen is bij ons zeker mogelijk!  Voor meer informatie neem contact met ons op. Graag kijken we dan samen met jou wat we voor jou kunnen betekenen.

Ben jij docent?

Wij vinden het belangrijk dat de logistiek weer gaat leven onder leerlingen en studenten. Wij werken daarom graag samen met (hoge)scholen om stages en leerwerktrajecten af te stemmen op het leerplan. Ook is het mogelijk om met een groep studenten een bedrijfsbezoek te plannen en een gastles te organiseren. Daarnaast zijn we ook graag aanwezig op de stagemarkten.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden voor een samenwerking met ons, neem dan contact met ons op.

Zit jouw vacature hier niet tussen, klik dan hier voor een open sollicitatie.

Vacature Opleiding Locatie Uren
BBL Opleiding Logistiek Medewerker LBO / MBO Venlo Scholing
BBL Opleiding vrachtwagenchauffeur wegvervoer LBO / MBO Venlo Scholing
(Onderzoeks/Werk) Stage HBO & WO HBO / WO Venlo Scholing
Stage Customer Support MBO+ / HBO Venlo Fulltime
Stage Freight Management / Expediënt - Groupage MBO+ / HBO Venlo Fulltime