Bezorger/ Installateur

Ben je graag onderweg én heb je technisch inzicht? Word dan Bezorger / Installateur!

Bekijk alle vacatures

Een belangrijk onderdeel van Janssen zijn de Value Added Deliveries (VAD). Als medewerker van dit team lever en installeer je diverse apparaten voor A-merken. Dat kunnen koffiemachines zijn, kastenwanden waar je pakketjes uit kunt halen met een code of andere apparaten. 

Deze werkzaamheden voer je meestal op locatie uit bij de klant, maar de werkzaamheden kunnen ook in de werkplaats van Janssen plaatsvinden.  Denk dan aan productie- en refurbish werkzaamheden van elektronische apparaten.

Om deze werkzaamheden te verrichten volg je interne opleidingen. Na het succesvol afronden van de opleidingen werk je alleen, soms met een collega (bijrijder) of zelfs met meerdere collega’s wanneer je deelneemt aan grote projecten. Op locatie vinden de werkzaamheden vooral bij bedrijven plaats maar soms ook bij particulieren. 

Jij bent op locatie niet alleen het visitekaartje van Janssen, maar je vertegenwoordigt ook onze klant. Je begrijpt wat je moet doen om representatief te zijn. Ook ben je in staat om te improviseren bij onverwachte situaties. 

Als je onderweg bent heb je gedurende de dag contact met de planner om te overleggen. De leveringen en installaties zijn in de Benelux en Duitsland. Je gaat daarom meestal vroeg op pad en het kunnen soms lange dagen zijn. In Duitsland ben je wellicht meerdere dagen onderweg. Er worden dan overnachtingen ingepland in een hotel. Je hebt vrijheid, je ziet veel onderweg en je komt binnen bij een grote diversiteit aan bedrijven. Elke dag is anders. Er zijn medewerkers die fulltime werken maar vier dagen per week is ook mogelijk. 

Zit jouw vacature hier niet tussen, klik dan hier voor een open sollicitatie.

Vacature Opleiding Locatie Uren
Field Engineer n.v.t. Venlo Parttime / Fulltime
Gratis opleiding tot Bezorger/Installateur inclusief C rijbewijs n.v.t. Venlo Parttime / Fulltime
Reparatie monteur LBO / MBO Venlo Fulltime / Parttime