Over Janssen


We verzorgen en regisseren als meer dan 140 jaar logistieke oplossingen voor onze klanten. Dit doen we door continu te streven naar efficiëntie. We ontwikkelen hiervoor software, analyseren data en ontwikkelen nieuwe businesscases. Onderdeel van onze oplossingen zijn lucht- en zeevracht, wegtransport, pakket-distributie, opslag & fulfilment al dan niet gecombineerd met het assembleren en installeren van goederen. 

Kenmerkend voor onze organisatie is de diversiteit aan klanten. Van grote multinationals tot innovatieve startups. Wij passen ons aan de wensen van de klant aan en zoeken altijd naar mogelijkheden om kosten voor de klant te besparen. 

We leggen veel verantwoordelijkheid bij onze medewerkers neer. Dit maakt het werken bij Janssen uitdagend en onderscheidend ten opzichte van andere logistieke dienstverleners. Daarnaast vinden wij gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en duurzaamheid belangrijk als organisatie. Zo hebben wij o.a. een vitaliteitsprogramma en opleidingsprogramma waaraan medewerkers kunnen deelnemen. We stimuleren medewerkers om fit te zijn en zoeken continu naar mogelijkheden om onze bedrijfsvoering duurzamer te maken. We worden regelmatig gekozen tot  ‘Beste leerbedrijf’ hiermee tonen we aan veel waarde te hechten aan het opleiden van onze medewerkers. 

Werken bij Janssen betekent dat je een uitdagende baan hebt met toekomstperspectief, dat je zelfstandig werkt en direct bijdraagt aan het succes van onze klanten!

Janssen - Historie

Neem een kijkje bij onze actuele vacatures. 
Kom jij ons team versterken?

Bekijk de vacatures